arvio erinomainen

miten pysyt lämpimänä siellä jossain

telttailijan huppari

indiana jones 5

se kuuluu museolle

Me kaikki tiedämme nämä sanat. Me kaikki rakastamme toistaa niitä yhä uudelleen. Varsinkin jos kyseessä on joku wanha juttu. Nyt on Harrison Fordin viimeinen veto Indynä. Nyt jos koskaan tämä paita on ajankohtainen. Vain todelliset fanit tietävät mitä paita tarkoittaa.

Laadun ja sileän pinnan lisäksi, paitamme sopivat hyvin kaikille vartalotyypeille. Kokoja löytyy runsaasti XS:tä aina 3XXL asti. Paita tehdään käsityönä Naantalissa ja tätä paitaa ei ole saatavilla missään muualla. Paidasta on naisten malli ja unisex.

miten pukeudut tähän paitaan – 3 vaihetta

Vaihe 1

Tilaa heti tänään

Klikkaa ”NAPPAA OMASI NYT” -nappulaa ja suorita turvallinen maksutapahtuma tänään. Sivumme ovat SSL-suojattuja ja myös PayPal toimii.

Vaihe 2

Lähetämme Paidan

Painamme paitasi niin pian kuin mahdollista ja lähetämme sinulle tiedon milloin voit odottaa sitä saapuvaksi.

Vaihe 3

Ensi-ilta kutsuu

Vietä mahtava elokuvailta teemaan kuuluvassa paidassa.

painatus on ikuinen

Jopa 60 asteen pesu

Viileä ja mukava

Yhteensopiva

Istuu hyvin

Kestää konepesun

Persoonallinen

Suomalaista

indy5 pesuohje

miksi valita meidät?

olet #1

Kyllä. Asiakkaamme ovat meille kaikista tärkeimmät. Pyrimme tarjoamaan parasta asiakaspalvelua. Työstämme tilauksia jatkuvalla syötöllä, jotta sinä saat paidan mahdollisimman nopeasti. Onko kysymyksiä? Autamme mielellämme. Voit lähettää sähköpostia meille tai kysyä Facebookissa. Rakastamme 👕 mutta rakastamme asiakkaitamme vielä enemmän!

Paitamme ovat tyylikkäitä ja mukavia, käytämme parhaita paitalaatuja. Teemme painatuksen modernilla lämpöprässillä, joten painatus kestää kirkkaana ja haalistumatta ikuisesti. Olemme pieni suomalainen tekstiilipaino Naantalissa. Tuet todella pientä yrittäjää.

edelleen epävarma?

usein kysytyt kysymykset

Milloin saan tilauksen?

Saat tilauksen noin 14 vuorokauden sisällä tilauksestasi. Pyrimme toimittamaan paidat mahdollisimman nopeasti heti kun olemme tehneet ne.

Turvallisuus?

Käytössämme on Paypalin maksupalvelut, jolloin maksutapahtuma suoritetaan heidän alustallaan. Sama juttu Klarnan ja Stripen kanssa. Lisäksi verkkosivumme ovat suojattu SSL-sertifikaatilla.

Miten tilaan?

Klikkaa ”nappaa omasi nyt” nappulaa ja sivut vievät sinut verkkokauppaamme. Seuraat ohjeita ja tee tilaus. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja sähköpostia kun lähetämme paidan sinulle.

saanko alennusta?

Saat meiltä paljousalennusta, jos tilaat yli 10 tuotetta. Me saamme silloin alennuksen tukusta, joten sinä saat sen myös. Me kaikki hyödymme.

Miten teidän palautus toimii?

Voit palauttaa tuotteen avaamattomana 30 vuorokauden sisällä ostopäivästäsi. Hyvitämme sinulle rahat takaisin ilman sählinkiä.