arvio erinomainen (+15 arvostelua)

astu voiman pimeälle puolelle

tällä paidalla

mäyräkoira

edustuspaita

Tule voiman mäyräpuolelle! Tämä paita kertoo sinun välittävän mäyräkoirista sekä tykkäät myös tähtien sodasta. Paita on Fruit Of The Loomin 2023 premiumia, joten leikkauksesta johtuen paita myös istuu päälläsi erinomaisesti. Tällä paidalla edustat tyylikkäänä missä tahansa ja viettelet kaikki voiman mäyräpuolelle. Takaamme, että saat positiivista huomiota tässä paidassa.

Olemme valinneet pohjaksi valkoisen ja punaisen paidan, näihin painatus tehdään mustalla. Lisäksi myös musta t-paita, johon painamme sen valkoisella värillä. Näet kuvista miltä se näyttää. Laadun ja sileän pinnan lisäksi, paitamme sopivat hyvin kaikille vartalotyypeille. Kokoja löytyy runsaasti XS:tä aina 3XXL asti ja saatavilla on naisen malli sekä unisex.

Itse paita tehdään käsityönä täällä Naantalissa ja tätä paitaa ei ole saatavilla missään muualla. Design on meidän oma. Tämä paita on saatavilla kunnes meidän varasto on loppu.

miten pukeudut tähän paitaan – 3 vaihetta

Vaihe 1

Tilaa heti tänään

Klikkaa ”NAPPAA OMASI NYT” -nappulaa ja suorita turvallinen maksutapahtuma tänään. Sivumme ovat SSL-suojattuja, käytämme maksupohjina PayPal, Stripe, Klarna ja yleisimmät luottokortit.

Vaihe 2

Lähetämme Paidan

Painamme paitasi niin pian kuin mahdollista ja lähetämme sinulle tiedon milloin voit odottaa sitä saapuvaksi.

Vaihe 3

Mäyrävoima kutsuu

Paitasi viettelee kaikki mäyrävoimaan. Siellä tulee olemaan ruuhkaa.

painatus on ikuinen

Jopa 60 asteen pesu

Viileä ja mukava

Yhteensopiva

Istuu hyvin

Kestää konepesun

Persoonallinen

Suomalaista

pesuohjeet mäyräkoirapaita

miksi valita meidät?

olet #1

Kyllä. Asiakkaamme ovat meille kaikista tärkeimmät. Pyrimme tarjoamaan parasta asiakaspalvelua. Työstämme tilauksia jatkuvalla syötöllä, jotta sinä saat paidan mahdollisimman nopeasti. Onko kysymyksiä? Autamme mielellämme. Voit lähettää sähköpostia meille tai kysyä Facebookissa. Rakastamme 👕 mutta rakastamme asiakkaitamme vielä enemmän!

Paitamme ovat tyylikkäitä ja mukavia, käytämme parhaita paitalaatuja. Teemme painatuksen modernilla lämpöprässillä, joten painatus kestää kirkkaana ja haalistumatta ikuisesti. Olemme pieni suomalainen tekstiilipaino Naantalissa. Tuet todella pientä yrittäjää.

edelleen epävarma?

usein kysytyt kysymykset

Milloin saan tilauksen?

Saat tilauksen noin 14 vuorokauden sisällä tilauksestasi. Pyrimme toimittamaan paidat mahdollisimman nopeasti heti kun olemme tehneet ne.

Turvallisuus?

Käytössämme on Paypalin maksupalvelut, jolloin maksutapahtuma suoritetaan heidän alustallaan. Sama juttu Klarnan ja Stripen kanssa. Lisäksi verkkosivumme ovat suojattu SSL-sertifikaatilla.

Miten tilaan?

Klikkaa ”nappaa omasi nyt” nappulaa ja sivut vievät sinut verkkokauppaamme. Seuraat ohjeita ja tee tilaus. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja sähköpostia kun lähetämme paidan sinulle.

saanko alennusta?

Saat meiltä paljousalennusta, jos tilaat yli 10 tuotetta. Me saamme silloin alennuksen tukusta, joten sinä saat sen myös. Me kaikki hyödymme.

Miten teidän palautus toimii?

Voit palauttaa tuotteen avaamattomana 30 vuorokauden sisällä ostopäivästäsi. Hyvitämme sinulle rahat takaisin ilman sählinkiä.